Rólunk

image
Nem szeretnénk senki idejét unalmas adatokkal rabolni, hogy mikor alakutunk, hogy fejlődtünk, stb. Inkább nézzük, hogy miért és miben vagyunk a legjobb választás.


A Goldwear a hazai nemesfémipar egyik legdinamikusabban fejlődő vállalkozása. Szeretjük a kihívásokat és a lehetetlennek tűnő feladatok megoldását. Saját tervezésű ékszereink mellett rengeteg más ékszer, iparművészeti alkotás és használati tárgy létrejöttéhez adunk ipari hátteret, szakmai segítséget.

Az ékszerekről

Tartós érték

Mivel az oldalunkon található ékszereket mi gyártjuk, az alkatrészellátás nem függ más cégtől. Így biztosítani tudjuk Önnek, hogy ha esetleg ékszere megsérül, azt különösebb utánajárás nélkül bármely partnerünknél ismét eredeti állapotára hozhatja sok idő múltán is. Ezért a Goldwear ékszerek valóban tartós értéket képviselnek.

Egyedi megjelenés

Ékszereinket úgy tervezzük, hogy Ön minél jobban kifejezhesse egyéniségét. Az egyes alkatrészek széleskörű variálhatósága biztosítja Önnek, hogy saját ékszerét úgy állíthassa össze, mintha csak építőkockákkal játszana.Álmok a valóságban

Mindennapi értékek

Ékszerek gyártása mellett természetesen foglalkozunk egyéb kiegészítők gyártásával is. Ezt a szolgáltatásunkat általában olyan cégek alkalmazzák, akik számára fontos, hogy ügyfeleiket ne a szokásos - gyakran értéktelen - tárgyakkal ajándékozzák meg. Nemesfémből készült promóciós termékeink között szerepelt már nyakkendőcsipesz, pénzcsipesz, mandzsettagomb, kitűző, aranytoll, stb. Természetesen e területen is teljeskörű szolgáltatást biztosítunk minden megrendelőnknek, a tervezéstől egészen a kész termékek adatbázis alapján történő kézbesítéséig.
További részletekért érdeklődjön a info@goldwear.hu címen.

A luxus csúcsa

Hazánkban is egyre népszerűbb, hogy az emberek a számukra kedves tárgyak értékét szeretnék tovább emelni. Természetesen számukra is tudunk megoldást nyújtani. Az ilyen jellegű munkáink az egyedi kulcstartótól egyészen az aranyból készült mobiltelefonig terjed.
Attól a feladattól sem riadunk vissza, ha valaki a mindennapi használati eszközeit szeretné ezüstből, vagy aranyból viszontlátni.
További részletekért érdeklődjön a info@goldwear.hu címen.